Įvykdytas projektas Valstybės sienos apsaugos tarnyboje

2014-06-27

          UAB „Idamas“ ir Valstybės sienos apsaugos tarnyba, sėkmingai įgyvendino 2014 kovo 3 dieną pasirašytą sutartį dėl projekto „Kriminalinių tyrimų skyriaus intranetinės svetainės veikimo ribų (galimybių) išplėtimas (modernizavimas)“. Projektas buvo įgyvendinamas Europos sąjungos išorės sienų fondo specialiosios tranzito schemos 2012 m. metinės programos lėšomis finansuojamo projekto Nr. ISF12/3.5.1.4-1.6 „Atnaujinti pasienio 1 ir 2 kontrolės linijų tikrinimo įrangą“ apimtyje.

          Projekto metu buvo sukurta intranetinė svetainė, kuriai sukurtas naujas unikalus, su naujausiomis informacinėmis technologijomis suderintas, dizainas. Intraneto svetainė pritaikyta atvaizduoti PDA režimu (grafinės planšetės).

          Be standartinių turinio valdymo sistemos „Smart web“ modulių taip pat įdiegti ir nauji Valstybės sienos apsaugos tarnybos poreikius atitinkantys moduliai:

1. Apklausos; 2. Klausimai – atsakymai; 3. Teisės aktai; 4. Nuotraukų galerija; 5. Svetainės naujienos;  6. Naujienos elektroniniu paštu; 7.  Bėganti eilutė;  8. Lankytojų statistika.

          Taip pat Valstybės sienos apsaugos tarnyba įsigijo naują, pažangią tarnybinę stotį su naujausia programine įranga bei diskinių kaupiklių masyvą.

          Valstybės sienos apsaugos tarnybos įsigyta tiek techninė tiek programinė įranga užtikrins sklandų, nepertraukiamą bei kas svarbiausia saugų organizacijos informacijos panaudojimą.

          Projekto finansavimas – Projektui įgyvendinti buvo skiriama 304 920,00 Lt su PVM. Projektas pilnai finansuojamas iš Europos sąjungos išorės sienų fondo lėšų.

          Projekto įgyvendinimo laikotarpis - 2014 kovo 3 d. – 2014 m. birželio 27 d.

Daugiau informacijos:

www.cpva.lt

info@idamas.lt

Tel. (8 5) 2788636

Grįžti atgal

Naujienos

2023-02-13

Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje
„Integrra“ sistemoje ir toliau tęsiama naujų funkcionalumų, galimybių kuo paprasčiau ir patogiau naudotis sistema, plėtra. Sistemoje yra patobulintas dokumentų kontekstinės paieškos funkcionalumas, kuris, panaudojus įdiegto OCR pajėgumus, gali atlikti kontekstinę paiešką ne tik Word formato failuose, bet ir PDF failo tipo prisegtukus turinčiuose dokumentuose.
2022-08-12

Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje
„Integrra“ sistemoje, kuri paremta debesijos pagrindu, įdiegti labai svarbūs ir kasdieninį įmonės dokumentų valdymo procesą paspartinantys bei palengvinantys funkcionalumai, tokie kaip dokumentų kontekstinė paieška ir įmonių asmeninių dokumentų failų šablonų sukėlimas ir redagavimas gyvai sistemoje.
2021-08-12

„Integrra“ plėtra 2021 „Integrra“ plėtra 2021
2021 metų pirmąjį pusmetį „Integrra“ cloud DVS, kuri yra ir puiki dokumentų pasirašymo kvalifikuotu elektroniniu parašu platforma, susilaukė ypatingo dėmesio iš naujų klientų rato. Per mažiau nei 5 mėnesius mūsų klientų ratas padidėjo 46%. Verslo įmonės, švietimo įstaigos, sporto centrai, apsaugos įmonė, tarptautinis mažmeninis tinklas – visas spektras įvairiausių sektorių ir dydžio įmonių.

UAB „Idamas“, Respublikos g. 34-9, LT-87332, Telšiai.
el. paštas: info@idamas.lt

©  IDAMAS . Visos teisės saugomos