Tauragės apskrities gyventojai nuo šiol galės naudotis E. demokratijos teikiamomis galimybėmis

2011-09-27
UAB „Idamas“ kartu su UAB „Leksinova“ įvykdė projekto „Viešojo juridinio asmens E. demokratijos informacinės sistemos sukūrimo, įdiegimo, priežiūros ir vartotojų apmokymų paslaugos“ sutartį.

Projekto įgyvendinimo metu sukurti keturi Tauragės apskrities savivaldybių internetiniai portalai: www.jurbarkas.lt, www.taurage.lt, www.silale.lt ir www.pagegiai.lt. Šie portalai buvo integruoti su įdiegtomis posėdžių valdymo bei dokumetų registravimo sistemomis. Kiekvienai savivaldybei buvo sukurti tinklaraščiai, skirti politikų veiklos viešinimui internete. Tauragės apskrities savivaldybių darbuotojai apmokyti dirbti su įdiegtomis sistemomis.

Savivaldybių internetiniuose portaluose nuo šiol yra skelbiama aktuali informacija apie vietinės valdžios veiklą, priimamus sprendimus, savivaldybių aktualijas. Tauragės apskrities savivaldybių gyventojams suteikta galimybė išsakyti savo nuomonę, užduoti klausimus, diskutuoti svarbiomis temomis, peržiūrėti teisės aktų projektus. Posėdžių valdymo ir dokumetų registravimo sistemos leidžia paprasčiau organizuoti savivaldybių tarybos posėdžius ir viešinti balsavimo rezultataus.

Daugiau informacijos:
Gražina Steponavičiūtė
Tel. (8 5) 2788636

 
Grįžti atgal

Naujienos

2023-02-13

Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje
„Integrra“ sistemoje ir toliau tęsiama naujų funkcionalumų, galimybių kuo paprasčiau ir patogiau naudotis sistema, plėtra. Sistemoje yra patobulintas dokumentų kontekstinės paieškos funkcionalumas, kuris, panaudojus įdiegto OCR pajėgumus, gali atlikti kontekstinę paiešką ne tik Word formato failuose, bet ir PDF failo tipo prisegtukus turinčiuose dokumentuose.
2022-08-12

Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje
„Integrra“ sistemoje, kuri paremta debesijos pagrindu, įdiegti labai svarbūs ir kasdieninį įmonės dokumentų valdymo procesą paspartinantys bei palengvinantys funkcionalumai, tokie kaip dokumentų kontekstinė paieška ir įmonių asmeninių dokumentų failų šablonų sukėlimas ir redagavimas gyvai sistemoje.
2021-08-12

„Integrra“ plėtra 2021 „Integrra“ plėtra 2021
2021 metų pirmąjį pusmetį „Integrra“ cloud DVS, kuri yra ir puiki dokumentų pasirašymo kvalifikuotu elektroniniu parašu platforma, susilaukė ypatingo dėmesio iš naujų klientų rato. Per mažiau nei 5 mėnesius mūsų klientų ratas padidėjo 46%. Verslo įmonės, švietimo įstaigos, sporto centrai, apsaugos įmonė, tarptautinis mažmeninis tinklas – visas spektras įvairiausių sektorių ir dydžio įmonių.

UAB „Idamas“, Respublikos g. 34-9, LT-87332, Telšiai.
el. paštas: info@idamas.lt

©  IDAMAS . Visos teisės saugomos