UAB „Idamas“, pasinaudodamas ES finansavimo galimybėmis, dalyvavo tarptautinėse parodose

2014-04-15

               UAB „Idamas“ 2013 gruodžio 31 d. pasirašė projekto UAB „Idamas” produkcijos pristatymas užsienyje vyksiančiose tarptautinėse parodose”, projekto kodas Nr. VP2-2.1-ŪM-04-K-04-214, finansavimo ir administravimo sutartį, finansuojamą pagal Ekonomikos augimo veiksmų programos 2 prioriteto „Verslo produktyvumo didinimas ir aplinkos verslui gerinimas“ įgyvendinimo VP2-2.1.-ŪM-04-K priemonę „Naujos galimybės“.

Pagrindinis Projekto tikslas – skatinti įmones aktyviau ieškoti užsienio partnerių ir didinti pardavimą užsienio rinkose. Įgyvendinat Projektą, buvo sudalyvauta tarptautinėse parodose: Didžiojoje Britanijoje, Londone „Learning Technologies 2014“ 2014 sausio 29 – 30 dienomis, Vokietijoje, Štutgarte „DIDACTA 2014“ 2014 m. kovo 25 – 29 dienomis bei Lenkijoje, Varšuvoje „EENA 2014“ 2014 m. balandžio 2 – 4 dienomis. Parodose buvo pristatoma gyventojų informavimo sistema "Mass Alert", kuri siekia informuoti kuo didesnį gyventojų kiekį pavojų keliančioje teritorijoje, perduoti reikiamas instrukcijas galimai žalai sumažinti ar jos išvengti. „Mass Alert“ sistema skirta valstybiniam sektoriui – organizacijoms atsakingoms už gyventojų civilinę saugą ištikus ekstremalioms situacijoms. Parodose pristatydami „Mass Alert“ sistemą užsienio įmonėms, UAB „Idamas“ darbuotojai užmezgė kontaktus su potencialiais klientais bei įgijo neįkainojamos patirties pristatant savo kurtą produkciją užsienio rinkoms.

Užmegzti kontaktai – Parodų metu buvo užmegzti kontaktai su Didžiosios Britanijos, Olandijos, Vokietijos, Čekijos, Švedijos, Italijos šalyse įsikūrusiomis organizacijomis, kurios susidomėjo UAB „Idamas“ siūlomu produktu.  

Projekto finansavimas – Projektui įgyvendinti skiriama 106589,00 Lt su PVM iš kurių 60 % - Europos sąjungos struktūrinių fondų (Europos regioninės plėtros fondo) lėšų.

Projekto įgyvendinimo laikotarpis – 2014 m. sausio mėn. – 2014 m. lapkričio mėn.

Daugiau informacijos:
info@idamas.lt
Tel. (8 5) 2788636

Grįžti atgal

Naujienos

2023-02-13

Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje
„Integrra“ sistemoje ir toliau tęsiama naujų funkcionalumų, galimybių kuo paprasčiau ir patogiau naudotis sistema, plėtra. Sistemoje yra patobulintas dokumentų kontekstinės paieškos funkcionalumas, kuris, panaudojus įdiegto OCR pajėgumus, gali atlikti kontekstinę paiešką ne tik Word formato failuose, bet ir PDF failo tipo prisegtukus turinčiuose dokumentuose.
2022-08-12

Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje
„Integrra“ sistemoje, kuri paremta debesijos pagrindu, įdiegti labai svarbūs ir kasdieninį įmonės dokumentų valdymo procesą paspartinantys bei palengvinantys funkcionalumai, tokie kaip dokumentų kontekstinė paieška ir įmonių asmeninių dokumentų failų šablonų sukėlimas ir redagavimas gyvai sistemoje.
2021-08-12

„Integrra“ plėtra 2021 „Integrra“ plėtra 2021
2021 metų pirmąjį pusmetį „Integrra“ cloud DVS, kuri yra ir puiki dokumentų pasirašymo kvalifikuotu elektroniniu parašu platforma, susilaukė ypatingo dėmesio iš naujų klientų rato. Per mažiau nei 5 mėnesius mūsų klientų ratas padidėjo 46%. Verslo įmonės, švietimo įstaigos, sporto centrai, apsaugos įmonė, tarptautinis mažmeninis tinklas – visas spektras įvairiausių sektorių ir dydžio įmonių.

UAB „Idamas“, Respublikos g. 34-9, LT-87332, Telšiai.
el. paštas: info@idamas.lt

©  IDAMAS . Visos teisės saugomos