Sėkmingai užbaigtas projektas Vilkaviškio rajono savivaldybėje

2012-07-02
UAB „Idamas“ kartu su partneriais UAB „Leksinova“ ir UAB „Audiotonas“ sėkmingai įgyvendino projektą „Elektroninės demokratijos plėtra Vilkaviškio rajono savivaldybėje“.

Ilgiau nei metus trukusio projekto metu sukurtas maksimalus programinės įrangos rinkinys, suteiktos kompleksinės diegimo ir priežiūros paslaugos. UAB „Idamas“ ir projekto partneriai sukūrė savivaldybės internetinį portalą su elektroninio dalyvavimo sistema, skirtą piliečių elektroninio dalyvavimo principo įgyvendinimui ir portalo turinio valdymo sistema. Projekto įgyvendinimo metu taip pat buvo sukurta ir įdiegta elektroninio balsavimo-diskusijų sistema, užtikrinanti tinkamą savivaldybės tarybos darbo proceso viešinimą elektroninėje terpėje.

Projekto dėka aktyvinama savivaldybės administracijos ir gyventojų sąveika, didinamas savivaldybės veiklos skaidrumas, užtikrinamas gyventojams aktualios informacijos prieinamumas, galimybė gyventojams išreikšti savo nuomonę ir daryti įtaką politiniams sprendimams, panaudojant elektroninės demokratijos priemones, paremtas informacijos ir ryšių technologijomis.

Daugiau informacijos:
Gražina Steponavičiūtė
Tel. (8 5) 2788636

Grįžti atgal

Naujienos

2023-02-13

Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje Nauji patobulinimai “Integrra” sistemoje
„Integrra“ sistemoje ir toliau tęsiama naujų funkcionalumų, galimybių kuo paprasčiau ir patogiau naudotis sistema, plėtra. Sistemoje yra patobulintas dokumentų kontekstinės paieškos funkcionalumas, kuris, panaudojus įdiegto OCR pajėgumus, gali atlikti kontekstinę paiešką ne tik Word formato failuose, bet ir PDF failo tipo prisegtukus turinčiuose dokumentuose.
2022-08-12

Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje Naujos galimybės „Integrra“ sistemoje
„Integrra“ sistemoje, kuri paremta debesijos pagrindu, įdiegti labai svarbūs ir kasdieninį įmonės dokumentų valdymo procesą paspartinantys bei palengvinantys funkcionalumai, tokie kaip dokumentų kontekstinė paieška ir įmonių asmeninių dokumentų failų šablonų sukėlimas ir redagavimas gyvai sistemoje.
2021-08-12

„Integrra“ plėtra 2021 „Integrra“ plėtra 2021
2021 metų pirmąjį pusmetį „Integrra“ cloud DVS, kuri yra ir puiki dokumentų pasirašymo kvalifikuotu elektroniniu parašu platforma, susilaukė ypatingo dėmesio iš naujų klientų rato. Per mažiau nei 5 mėnesius mūsų klientų ratas padidėjo 46%. Verslo įmonės, švietimo įstaigos, sporto centrai, apsaugos įmonė, tarptautinis mažmeninis tinklas – visas spektras įvairiausių sektorių ir dydžio įmonių.

UAB „Idamas“, Respublikos g. 34-9, LT-87332, Telšiai.
el. paštas: info@idamas.lt

©  IDAMAS . Visos teisės saugomos